Szászhegyessy Zita

Szászhegyessy Zita

IFBB Személyi edző, táplálkozási tanácsadó

www.szaszhegyessyzita.com


Az Ajándékom Neked…

A tudásanyag, amivel megspóroltam HAVONTA 12470 Ft-ot!

Ha kitöltöd a lenti mezőket, akkor INGYENES, teljes hozzáférést kapsz a “Táplálékkiegészítő Minitréningemhez”.

Ez a program “A-tól Z-ig” mindent lefed, amit a táplálékkiegészítőkről tudnod kell, ahhoz, hogy optimalizáld az alakformálásod, akár fogyni szeretnél, akár izmot építeni.

Elmondom miért szeretném, hogy ezt megszerezd…

A táplálékkiegészítők nagyon hasznosak tudnak lenni, ahhoz, hogy maximalizáld a teljesítményed, ráadásul nem kell hozzájuk mást tenni, csak bevenni egy tablettát a szádba és lenyelni.

Viszont, ha nem tudod pontosan, hogy mik azok a táplálékkiegészítők, amik tényleg hasznosak és mik azok, amik nem érnek semmit, akkor beleeshetsz abba a csapdába, hogy feleslegesen költhetsz el havonta akár több tízezer forintot a semmire, ráadásul közben még kárt is okozhatsz magadnak.

Itt van, mit fogsz tanulni, a Táplálékkiegészítők Minitréningben:

  • Mennyire fontosak a táplálékkiegészítők az alakformálásban?
  • Mire figyelj, mikor táplálékkiegészítőt vásárolsz?
  • A leges legjobb weboldal, ahol szó szerint MINDENT megtalálsz, amit a táplálékkiegészítőkről tudni lehet, tudományos forrásokkal alátámasztva (itt bárminek utána tudsz nézni magadtól is később!)…
  • A táplálékkiegésztők, amiket mindenkinek javaslok…
  • Milyen fehérjeport válassz? Szükséges egyáltalán fehérjeturmixokat inni?
  • Mik azok a dolgok, amiket nem feltétlenül szükséges szedned, de hasznosak lehet?
  • A meglepő igazság a legnépszerűbb táplálékkiegészítőkről. Mik azok a szerek, amik hatékonyságát a tudományos kutatások egyáltalán nem támasztják alá, mégis mindenki szedi őket. (Így spóroltam havonta 12470 Ft-ot…)

Ha a MEGFELELŐ táplálékkiegészítőket a MEGFELELŐ módon szeded sokkal jobb eredményeket érhetsz el nem csak az alakformásban, de az egészségedre is pozitív hatással lesz.

Ez az, amiért odaadom neked most ezt a minitréninget. Ez nem csak egy kurzus ahol végigvezetlek lépésről-lépésre a táplálékkiegészítőkön, hanem sokkal több annál. Ez egy eszköz arra, hogy kihozd a testedből a maximumot!

Még egyszer: ez teljesen INGYENES!

Csak töltsd ki a lenti mezőket és a bejelentkezési információt elküldöm az email címedre, amit itt megadsz!