Csatlakozz ingyen

a 30 Napos Saját Testsúlyos Kihíváshoz

Napi 15 Perc Edzés, Minden Nap, 30 Napig – NEM Igényel Eszközöket!Változtasd meg a szokásaid, alakítsd át a tested!

 

“Azok vagyunk, amit ismételten teszünk. A kiválóság tehát nem tett, hanem szokás.” – Arisztotelész

Biztos hallottad már ezt az idézetet, nekem az egyik kedvencem. Fantasztikusan megmutatja, hogy ha valamiben IGAZÁN jó akarsz lenni, akkor azt a lehető leggyakrabban kell csinálni. Ha meg akarsz tanulni egy idegen nyelvet, akkor minden nap tanulj picit. Ha meg akarsz tanulni egy hangszeren játszani, akkor minden nap gyakorold.

Vagy ha az alakformálásról van szó:

Ha jó testet akarsz, eddz minden nap!

“Minden nap? Nem sok ez egy kicsit?”

Nem, ha okosan csinálod.

Sőt, az elmúlt években, Norvégiában végeztek egy kutatást, ahol azt találták, hogy az izomépítés szempontjából SOKKAL HATÉKONYABB, ha a LEHETŐ LEGGYAKRABBAN igénybe veszed az izmaidat. Tehát nem csak heti egyszer edzel csak le egy izomcsoportot, hanem minél többször.

Mint a képen is látszik: a heti 6 edzés sokkal jobb izomnövekedést eredményezett, mint a heti 3!

tehát a gyakori edzés nem, hogy rossz, de nincs is ennél jobb, amit tehetnénk, ha szexi, vékony és formás testet akarunk.

 

és a 30 napos kihívás kihasználja ennek minden előnyét

  • CSAK NAPONTA 15 PERC

Nem igényel sok időt, csupán 15 percet vesz el a napodból! Ennyi ideje mindenkinek van és erre mindenki képes és így ki tudjuk építeni a rendszeres edzés szokását, ami elengedhetetlen, ha jó testet akarsz.

  • NEM IGÉNYEL ESZKÖZÖKET ÉS BÁRHONNAN CSINÁLHATOD

Nem kellenek súlyzók, nem kell gumikötél, fitt-labda, semmilyen eszköz. Maximum egy székre, kanapéra vagy valami dobozra lesz szükséged, amire néha felléphetsz vagy felteheted a lábad. De ennyi.

Bárhonnan csinálhatod és csak lelkesedésre és kitartásra van szükség és arra, hogy megnézd a videót és megcsináld az aznapi edzést!

  • SPECIÁLIS KEDVEZMÉNYEK

A kihívás TELJESEN INGYENES, de ezen felül a kihívásban résztvevőknek különleges kedvezményeket biztosítok az online fitnesz és táplálkozási programaimra, hogy még jobb eredményeket érhessenek el.

  • EDZÉS (MAJDNEM) MINDEN EGYES NAP

Mivel csak 15 perc az egész, ezért minden nap tudunk edzeni. Vagyis majdnem minden nap – a programba beépítettem néhány napot, amikor csak nyújtás lesz, hogy azért legyen egy kis pihenés is és legyen ideje regenerálódnia a testünknek.

És nyugi, nem minden nap ugyanarra az izomcsoportra edzünk, hanem mindig mást edzünk le.

Minden nap kapsz tőlem egy emailt, ami az aznapi edzés videóját tartalmazza és 24 órád van, hogy teljesítsd az aznapi edzést!

  • BÁRMILYEN EDZETTSÉGI SZINTEN LEHETSZ

Mutatni fogok könnyített és nehezített változatokat is a gyakorlatokból és figyelni fogunk arra is, hogy helyes testtartással végezzük a gyakorlatokat, hogy biztonságosan és hatékonyan tudj edzeni.

  • VÁLJ SZEXIBBÉ, ENERGIKUSABBÁ ÉS ÉLETTEL TELIBBÉ

Csatlakozz a kihíváshoz és érezd, ahogy olvad a testedről a zsír, formálódnak az izmaid és nő az akaraterőd.

ne késlekedj, jelentkezz most!